Ai dansat de-ai rupt pe muzica lui, acum e de nerecunoscut.

Știi cine e cel căruia îi fredonai toate melodiile?


Acum 25 de ani toată lumea dansa pe melodiile lui. A fost considerat părintele rapului adevărat. A introdus elemente nemaivăzute de coregrafie. A decăzut, a ajuns rău. Acum, la 53 de ani, băiatul rău pare că s-a potolit...

MC Hammer. Doamne, când apărea pe scenă, lumea lua foc!

Ce baiat! Considerat adevaratul părinte al rappului, omul care a introdus elemente de freestyle în muzică si primul artist hip-hop care a primit discuri de diamant pentru un album.

Născut acum 53 de ani in California, Stanley Kirk Burrell, pe numele adevărat, a devenit faimos la finele anilor '80. A lansat un album - "Feel My Power" bine primit de crtitică, vândut în 60.000 de exemplare. În 1990 a scos pe piață "U Can't Touch This", o capodpoera a genului. A urmat "Pray", apariții în showuri tv și consacrarea mondială.

A început să se autoboteze "Hammer", "Hammertime" ori "King Hammer" și a continuat să cânte și să danseze. În 1991 a aruncat pe piață "Too Legit to Quit", apoi a intrat în umbră.

A pierdut bani cu o casă de discuri, și-a revenit, a fost implicat în tot felul de scandaluri. A ajuns în arestul poliției, după ce a lovit un ofițer, dar apoi s-a făcut băiat cuminte. Continuă să facă show pe oriunde se urcă pe scenă!

More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps