Artistul Lunii: 2 Brothers on the 4th Floor


 

2 Brothers on the 4th Floor, originara din Olanda, este o trupa reprezentativa pentru genul eurodance, formata din cei 2 oameni de scena Desiree Manders (Des’Ray) si rapper-ul D-Rock. De fapt, fondatorii proiectului sunt fraţii Martin şi Bobby Boer care cochetau cu muzica inca din anii 1990 in apartamentul lor din oraselul natal. Astfel single-ul „Can’t Help Myself” a fost preluat de radiourile olandeze si a ajuns imediat un hit international. In scurt timp fratilor Boer li s-au alaturat rapper-ul Da Smooth Baron MC, Peggy „The Duchess” si Gale Robinson pentru a forma oamenii de scena. Urmatorul single „Turn Da Music Up” nu s-a ridicat la nivelul primului, dar i-a ajutat pentru a castiga la capitolul imagine pe piata muzicala.

Anul 1993 ii gaseste pe fratii Boer desparti din punct de vedere muzical, Martin mutandu-se intr-un studio profesionist si facand remix-uri pentru artisti ca Becky Bell, Twenty 4 Seven si Luv’ iar Bobby fiind grafic designer.

Un an mai tarziu, Bobby i s-a alaturat fratelui in studio si au compus melodia „Never Alone” inregistrata cu rapperul D Rock si Des’Ray. Never Alone a ajuns si a ramas in fruntea clasamentelor cateva saptamani. Au urmat hituri ca Dreams (melodia da numele primului album) si Let Me Be Free, hituri ce au rams in top 10 –ul clasamentelor europe.

In anii ce au urmat 1995, 1996, 2 Brothers on the 4th Floor s-au concentrat asupra celui de-al II – lea album, intitulat 2 si au lansat hituri ca Fly (Through The Starry Night), Come Take My Hand avand un ritm alert numit happy hardcore; One Day and I’m Thinkin’ of U – sunt trackuri R&B, distincte fata de stilul eurodance.

In 1998 2 Brothers on the 4th Floor lanseaza un single pop cu un tempo scazut Do U Know. Urmeaza la inceputul toamnei The Sun Will Be Shining si varintele remixate de Mark van Dale & Enrico, Dance Therapy si Dub Foundation. Trupa face un turneu in Canada si Statele Unite.

In februarie 1999 lanseaza single-ul Heaven Is Here cu un accent progresiv in stilul lui Dj Sash. Pentru prima data Des’Ray este prezenta in toate partile vocale, atat in refren cat si in versuri. Urmeaza Living In Cyberspace, Wonderful Feeling si Stand Up And Live. Mult asteptatul al III-lea album nu se va mai lansa datorita problemelor cu casa de discuri.

Neoficial, membrii grupului se despart,  Des’Ray urmand o cariera solo si D-Rock lucrand cu trupa E-Life.

In vara lui 2002, Des’Ray participa la un nou proiect initiat de o televiziune olandeza, Divas of Dance alaturi de Anita Doth (2 Unlimited) si Linda Estelle (T-Spoon). Este cunoscut faptul ca divele aduna peste 45 de hituri in Olanda si mai mult de 29 in Top 10. Proiectul Divas of Dance continua si astazi.

Din 2008 2 Brothers on the 4th Floor participa in fiecare an la concertul i Love the 90’s organizat luna aprilie in orasul Hasselt din Belgia.

In paralel fratii Boer poarta negocieri cu o casa de discuri pentru a lansa un album „The best Of”.
More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps