Scurta descriere a site-ului radio Play Radio Hit Romania

Daca vizitezi pentru prima data acest site, te invitam sa lecturezi acest articol si chiar daca ai mai trecut pe la noi, nu strica sa fii la curent cu noutatile. Pe scurt, iti vom prezenta ce inseamna Play Radio Hit Romania
Aparut in 2008 initial ca post de radio pirat in fm-ul Ploiestean, urmand ca in anul 2010 sa devina post de radio cu emisie exclusiv online. In 2008 a fost lansat site-ul oficial al radioului, ce ofera vizitatorilor detalii despre Play Radio Hit Romania, Chat, Stiri, TV Online, Promovare.

Stream-ul principal al radioului este bazat pe genul muzical "Disco-dance,Hituri 90's,Hituri 80's,Muzica noua, Muzica Romaneasca". Puteti asculta online si in acelasi timp puteti interactiona prin dedicatii si mesaje.
Detalii stream- Play Radio Hit Romania

Pentru a discuta in timp real cu echipa Play Radio Hit Romania poti folosi id-ul de Yahoo Messenger: playradiohit sau ne gasesti pe Chat unde poti discuta atat cu echipa Play Radio Hit Romania, cat si cu alti ascultatori ai radioului.

Suntem prezenti si activam pe Facebook, Twitter, Youtube si hi5.
Daca esti artist si doresti sa fii promovat de Play Radio Hit Romania, nu ezita sa ne contactezi si sa ne propui difuzarea melodiilor tale.

In cazul in care doresti sa faci parte din echipa radioului, acceseaza sectiunea Contact, daca poti, iti place si vrei, cu siguranta avem un loc si pentru tine.

Iti place Radio Play Radio Hit Romania? Crezi ca merita promovat? Iti oferim o larga varietate de materiale pentru a ne promova: bannere, avatare messenger, bannere speciale pentru comentarii profile hi5
In final iti multumim pentru ca ai trecut pe la noi!

Daca iti place, cu siguranta vom incerca sa nu te dezamagim. Nu iti place? Iti multumim totusi ca ai incercat.
More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps