Ma numesc Giulia Mihai sunt din Ploiesti,am 22 de ani ,am absolvit Colegiul Economic
Virgil Madgearu Ploiesti, in anul 2012 am urmat apoi cursurile Scolii de Televiziune TUDOR VORNICU Bucuresti pe care le-am terminat in 2013.

In prezent ma concentrez pe cariera muzicala, incerc sa patrund pe piata muzicala romaneasca.
Ca personalitate sunt o persoana foarte romantica, pasionala, optimista si plina de viata.
Prefer muzica lenta, de dragoste, cantata din suflet cu pasiune in special muzica latino.
Dar si muzica vesela, optimista ,plina de viata ma binedispune si ma face sa ma simt bine, in putere.

Dragostea pentru muzica si dans o am din copilarie,imi placea sa cant si sa dansez in fata familiei si a prietenilor. In jurul varstei de 18 ani am inceput sa cant singura diverse cover-uri dupa melodiile mele preferate, nu cele aflate in top. Imi place sa compun versuri pentru melodiile mele si sa dau o interpretare muzicala deosebita acestora. In muzica ma atrage tot ceea ce este mai deosebit, ce ma face sa vibrez sufleteste sa imi creeze o stare sufleteasca aparte, sa ma emotioneze.

O voce deosebita intotdeauna ma emotioneaza. Sper ca prin vocea mea sa transmit emotie, iubire, fericire si bucurie. Nu am participat niciodata la nici un concurs muzical deoarece nu imi place sa concurez, imi place sa cant liber, fara constrangeri asa cum simte sufletul meu in stilul meu.

Am colaborat foarte bine in studioul muzical "BEST RECORDS "din Ploiesti cu Sever Staicu si Bogdan Beciu, si in prezent colaborez cu Dragos Docan, compozitor si membru al trupei KRIPTON.Dispozitiv Player Oferit de: Giulia Mihai
Daca esti artist si doresti sa fii promovat de PLAY RADIO HIT Romania, nu ezita sa ne contactezi si sa ne propui difuzarea melodiilor tale. Suntem deschisi pentru colaborari cu studiourile si casele de productie, impresari, localuri (terase, baruri, discoteci)

More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps